Mar 27, 2023 Last Updated 10:43 AM, Mar 15, 2023
Српски  Magyar 

 

Szenttamás község és a NIS vállalat – hogy új remény szülessen

Szenttamás község a Szerbiai Kőolajipari Vállalattal együttműködve anyagi támogatást nyújt a családoknak az utódokért folytatott küzdelemben.

Rendkívül fontos községünk számára az Együtt a közösségért program, amely közös projektum a Szerbiai Kőolajipari Vállalattal. Ez a projektum bátorítást és támogatást jelent a megtermékenyítés folyamatában lévő emberek számára, és továbbítja azt az üzenetet, hogy nincsenek egyedül, támogatja őket az önkormányzat és a neves cég is.

Évek óta községünk és a Kőolajipari vállalat egyik prioritása a gyerekekről és a család bővítésről való gondoskodás. Függetlenül attól, hogy állami és tartományi szinten új intézkedéseket vezettek be a születések számának növelése érdekében, Szenttamás község gondoskodik, figyelemmel kíséri és jelentősen javítja a népesedés- és a születéspárti politika intézkedéseit. Felhívjuk az érdekelt házaspárok figyelmét, hogy tájékozódjanak és igényeljék Szenttamás község és a NIS vállalat közös támogatását – mondta Milica Zarić, Szenttamás község polgármester-helyettese.

A nyilvános felhívás ITT letölthető.

 

 

 

Најчитаније

Грешка: Нема чланака за приказ

KLER Srbobran
RRA Bačka - Srbobran