Mar 27, 2023 Last Updated 10:43 AM, Mar 15, 2023
Српски  Magyar 

 

Őseink zenéje – Szenttamás kulturális védjegye

Az Őseink zenéje rendezvény, a harmadik évtizedébe lépett és Szenttamás egyik kulturális védjegyévé vált. A szenttamási Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola volt a házigazdája a 21. alkalommal megrendezett magyar nemzeti közösség népzenei találkozójának, ahol a magyarság gazdag zenei örökségének egy töredékét mutatták be.

Olvass tovább

Felhívás a katonai nyilvántartásba-vételre

A Honvédelmi Minisztérium újvidéki központja általános felhívást tett közzé a katonai nyilvántartásba nem bejegyzett, 2005-ben vagy korábban született Szerbiai állampolgárok számára, akik lakhelyük alapján a Honvédelmi Minisztérium újvidéki központjának fennhatósága alá tartoznak.

Olvass tovább

Lezárult a Harmadik Jovica Tešić-Jole emléktorna

Vasárnap ért véget Szenttamáson a 3. Jovica Tešić-Jole Kispályás Labdarúgótorna, amit a óbecsei Mistik laminati csapata nyert meg. A fináléban az óbecseiek jobbak voltak a hazai Farbara Smart Kolornál, 5:2-es győzelmet arattak így 200 000 dináros pénz díjat érdemeltek ki a serleg és az érem mellett.

Olvass tovább

Csütörtükün tartják a Községi Képviselő-testület XXV ülését

Szenttamás község Képviselő-testületének elnöke Milena Alargić csütörtökre, 2022.11.10-re tűzte ki a helyi parlament XXV ülését Szenttamás község Statútumának (Szenttamás község Hivatalos lapja 2019/4, 2019/20 és 2022/6 sz.) 42. szakasz 3. bekezdés és Szenttamás község Képviselő-testület Ügyrendjének  102. szakasza alapján.

Olvass tovább

Најчитаније

Грешка: Нема чланака за приказ

KLER Srbobran
RRA Bačka - Srbobran