Apr 19, 2024 Last Updated 4:03 PM, Apr 5, 2024
Српски  Magyar 

 

Sportska hala Srbobran Центар за физичку културу,  рекреацију и туризам Србобран је основано 2002.године. Центар је установа чији је оснивач СО Србобран и којој је дато на коришћење и управљање 2 кључна објекта, а то су: спортска хала у Србобрану и одмаралиште Србобран у Сутомору.
Спортска хала у Србобрану је вишенаменског типа у чији састав улази: мала сала, велика сала, теретана, куглана, шах сала и ресторан. Корисници сале су спортски клубови, школе и рекреативци, а погодна је и за одражавање разних видова манифестација (фестивала, сајмова, концерата...).

 
Одмаралиште ″Србобран″  је модерно троспратно здање у центру Сутомора, смештено уз саму морску обалу. Одмаралиште се сврстава у хотеле Б категорије
Погодно је за одмор током целе године. Савремено је опремљено и располаже са 104 лежаја распоређених у 34 собе. Ту су два четворокреветна апартмана који гледају на море, 14 двокреветних соба (5 са погледом на море), 6 трокреветних соба са погледом на море, 10 четворокреветних соба (4 са погледом на море), 2 петокреветна апартмана (непотпуно опремљени), сала за друштвена окупљања и дневни боравак. Све собе имају терасу, а у приземљу одмаралишта налази се кафе и посластичарница.

 

ЦЕНТАР ЗА СПОРТ И ТУРИЗАМ
СРБОБРАН
Тел: 021/ 731-279, 732-888
Трг Младости бб, Србобран

http://www.cst.org.rs/