May 15, 2024 Last Updated 8:48 PM, Apr 29, 2024
Српски  Magyar 

 

Ajándék az újszülötteknek

Értékes ajándékot kaptak az újszülöttek, Szenttamás község területén, a népességpolitikai intézkedések folytatásának köszönve, amit a község partnereivel összhangban tervez és valósít meg. Milica Zarić, Szenttamás polgármester-helyettese gratulált, és sok sikert kívánt gyermeknevelésben a jelenlevőknek, kiemelve, hogy az önkormányzat igyekszik támogatni a fiatal házasokat a szülővé válás első pillanatától.

Tudom, hogy már mindannyiuk számlájára megérkezett az összeg, amelyet az önkormányzat biztosított, ami húsz , az egyedülálló szülők esetében pedig negyven ezer dinár. Emellett az önkormányzat, ágyneművel, a Ruka spasa egyesület tagjai pedig kötött sapkával, zoknival és más meleg holmikkal kedveskednek. Remélem, hogy tovább bővítik családjaikat, és ezáltal a legértékesebb módon erősítik városunkat − mondta a jelenlévőknek Milica Zarić.

A gratulációhoz csatlakozott Savka Lazić, a Ruka spasa egyesület elnöke is, aki elmondta, hogy az akció 2017-ben indult, és azóta is tart, igaz időközben Szenttamás község vette át a főszerepet, de az egyesülettel akcióról- akcióra erősödik az együttműködés a szenttamási, turiai és nádaljai fiatal szülők örömére.

Најчитаније

Грешка: Нема чланака за приказ

KLER Srbobran
RRA Bačka - Srbobran