Apr 25, 2024 Last Updated 4:03 PM, Apr 5, 2024
Српски  Magyar 

 

Új vércukorszint ellenőrző kampány a Kék Kör szervezésében

A Kék Kör, a Cukorbetegség Ellen Küzdők Szenttamási Egyesülete november 14-ét, a Cukorbetegség világnapját idén is aktívan ünnepli.

Közleményük szerint november 14-én, 15-én, 16-án és 18-án, hétfőn, kedden, szerdán és pénteken minden polgárnak, aki 08:00 és 11:00 óra között felkeresi a szenttamási gyógyszertárat, lehetősége lesz cukorszint,vérnyomás és pulzoximetriás mérésre, ezenkívül a „Kék Kör” aktivistáitól ismeretterjesztő anyagokat és értékes tanácsokat kapnak.

Dr. Ilija Gazepov a Kék Körből minden polgárt arra kér, különösen azokat, akik ritkán mérik vércukorszintjüket, hogy szánjanak néhány percet az egészségükre, és látogassák meg a gyógyszertárat, ahol egyszerűen, ingyenesen, minden hivatalos dokumentum, regisztráció és időpont egyeztetést nélkül elvégzik a vizsgálatot és talán még időben megelőzik a néma gyilkosnak is nevezett betegség kialakulását.

A Diabétesz Világnap idei témája a korszerű cukorbetegség elleni védelemhez való hozzáférés. Hangsúlyozza a cukorbetegek rendszeres ellátásának fontosságát, és magában foglalja a modern, innovatív terápiákhoz, technológiai megoldásokhoz való hozzáférést, valamint a megfelelő orvos elérhetőségét a betegek számára a normális életmód elérése érdekében.

Најчитаније

Грешка: Нема чланака за приказ

KLER Srbobran
RRA Bačka - Srbobran