Apr 25, 2024 Last Updated 4:03 PM, Apr 5, 2024
Српски  Magyar 

 

Lezárult a Harmadik Jovica Tešić-Jole emléktorna

Vasárnap ért véget Szenttamáson a 3. Jovica Tešić-Jole Kispályás Labdarúgótorna, amit a óbecsei Mistik laminati csapata nyert meg. A fináléban az óbecseiek jobbak voltak a hazai Farbara Smart Kolornál, 5:2-es győzelmet arattak így 200 000 dináros pénz díjat érdemeltek ki a serleg és az érem mellett.

A második helyezett csapat 100 ezer dinár vigaszdíjat kapott, kapusukat Mane Markovićot pedig a torna legjobbjának nyilvánították. A győztes csapatból Marko Novaković kapta a legjobb góllövő és leghasznosabb játékos címet. Az Alutek csapata harmadik lett amivel 50 000 dinár érdemelt ki.

A szenttamási közönség élvezettel követte végig a sorrendben hatodik tornát, amelyet harmadszor Jovica Tešić-Jole Kispályás Labdarúgótorna néven szerveztek meg. Idén olyan helyzet állt elő, hogy a környező városokban, Verbászon, Óbecsén és Törökbecsén ugyanebben az időben hasonló versenyek indultak, ettől függetlenül 30 szenior csapat jelentkezett, ami az eddigi legnagyobb létszám. A színvonalas tornán minden nap jó meccseket láthatott a nagyszámú közönség nemcsak szenior, hanem pionír és veterán kategóriában is. A versenyen két kategóriában 16 pionír, valamint kilenc veterán csapat vett részt kiválló látogatottság mellett. Sportcsarnokunk befogadóképessége 500 fő, de általában álló közösségünk is volt, szerintem a verseny alatt 600, 700, esetenként akár 1000 ember is megfordult a csarnokban. A csapatok Verbaszról, Újvidékről, Óbecséről, Temerinből, Szabadkáról és Šidről, a győztes pionír csapat pedig Moholról érkezett, akik külön dicséretet érdemelnek hozzáállásuk miatt – mondta Slobodan Subić, a turné egyik szervezője.

A döntő napján más kategóriákban is eredmények születtek. A FIATAL PIONÍROK (2009/10) kategóriájában a bajnoki kupát a moholi FK Bačka, a második helyezést pedig a hazai Smart Kolor - Naša priča csapata szerezte meg. Harmadik helyen a Najbolji ortaci csapat végzett. A torna legjobb játékosa és góllövője a moholi Danilo Kis és Stefan Vlanikolin, a legjobb kapus pedig a szenttamási Vukašin Madžgalj volt.
Az IDŐSEBB PIONÍROK kategóriában (2007/08) a Vinograd csapata nyert, a Outdoor clothing csapat a második, az Autoservis Ađanski pedig a harmadik helyet szerezte meg. A legjobb kapus Jovan Kitanović, legjobb góllövő Milan Vidić a legjobb játékos pedig Nemanja Pivnički volt.

A VETERÁNOK kategóriájában a bajnokcsapat a szenttamási - Soccerbet, amelynek tagjai Dragan Ađanski és Ivan Filipović lett a legjobb kapus és a legjobb játékos. Második helyezett az AKS , a harmadik pedig az Elektrovojvodina csapata lett. A legjobb góllövő Radivoje Knežević.

Најчитаније

Грешка: Нема чланака за приказ

KLER Srbobran
RRA Bačka - Srbobran