May 03, 2024 Last Updated 8:48 PM, Apr 29, 2024
Српски  Magyar 

 

Fogadták a legjobb diákokat

A helyi oktatási intézményekből az év legjobb diákjait fogadta Radivoj Debeljački, Szenttamás község polgármestere és Kocsis Krisztián, a községi tanács oktatásért és kultúráért megbízott tagja.

A nyilvánosság tiszteletét és csodálatát ebben a tanévben: Una Stojaković, a Vuk Karadžić Általános Iskola, Ivona Grujić és Süge Zsófia, a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola, Ana Popin, a turiai Petar Drapšin Általános Iskola és Elena Matarugin, a Svetozar Miletić Gimnázium tanulója vívta ki.

Szenttamás község polgármestere, Radivoj Debeljački, a helyi önkormányzat nevében köszöntötte a jók között a legjobbakat, és külön elégedettségét fejezte ki, hogy ez a fogadás a fiatal, tehetséges embereket helyezi előtérbe, és rámutatott, hogy Szenttamás, Turija és Nádalja tudja, hogyan lehet sikeres és okos tanulókat nevelni, akik később jó szakemberré válnak.

„A mi közösségünkben ez az esemény hagyományos és örülök a lehetőségnek, hogy beszélgethetünk és tapasztalatokat cserélhetünk. Szívből kívánom, hogy a megkezdett utat ugyanilyen sikerrel folytassátok, tanáraitoknak, pedig akik erre az útra kivezettek benneteket ezúton szeretnék köszönetet mondani. Bízom benne, hogy a most elért sikerek , megismétlődnek elvárom , hogy felnőttként is ilyen sikeresek legyetek hiszen ez még csak a kezdet. Hiszem,hogy a későbbiekben is szép eredményeket értek el valamint remélem és szeretném,hogy ez ebben a közösségben valósuljon meg. Lokálpatriótaként azt szeretném,hogy ha a környezetünkben maradnának a művelt diákjaink - gondolkodjatok ezen”- mondta Debeljački, és elmondta, hogy Szenttamás község kész arra, hogy segítse azon diákok egyetemi oktatását, akik szeretnének visszatérni környezetükbe.
.
Szenttamás község táblagépeket ajándékozott a generáció legjobb diákjainak. A tanulók fogadásán részt vettek az oktatási intézmények igazgatói is.